Egyéb

X. Romológus konferencia

Felhívás nemzetközi online konferencián való részvételre

A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Romológia és Nevelésszociológia Tanszéke, a Romológiai Kutatóközpont és a Wlislocki Henrik Szakkollégium szervezésében a

 

X. Romológus Konferencia 2021. május 7-én kerül megrendezésre online módon

A konferencia a Horizontok és Dialógusok Konferenciasorozat része

 

Helyszín: Microsoft TEAMS digitális felületen– A regisztrációk elbírálása után az egyes programelemek TEAMS csoportjairól és a belépési felületre vonatkozó tudnivalókról értesítjük a résztvevőket.

A konferencia fő fókuszában a romológiai ismereteket oktató, romológiai témákat kutató magyar és külföldi intézmények állnak. Központi célja a konferenciának, hogy ezen intézmények bemutatkozhassanak, egymás munkáját jobban megismerhessék, a meglévő szakmai kapcsolatokat elmélyíthessék és újakatépíthessenek.

A közös szakmai gondolkodás elengedhetetlen a romológiai kutatások és oktatási tartalmak fejlesztésére.

 

A romológiai ismereteket oktató, romológiai témákat kutató intézmények képviselőin túl a konferenciára várjuk mindazok jelentkezését (oktatók, kutatók, hallgatók, szakkollégisták, gyakorlati szakemberek, közoktatásban dolgozó pedagógusok stb.), akik a romológia területén a megjelölt tématerületek valamelyikéhez kapcsolódóan végeznek kutatásokat. Továbbá várjuk azon előadásokat is, melyek szintén a romológia területén megjelölt tématerületek valamelyikéhez kapcsolódóan ismertetnek pl. pedagógiai vagy egyéb gyakorlatokat, programokat stb. Az alább jelölt bírálati szempontok érvényesülnek minden benyújtott absztraktesetében.

 

A konferencia a Romológiai Kutatóközpont műhelyeinek diszciplináris területeihezkapcsolódóan vár előadásokat:

I.      társadalomtudományok

II.     

nyelvészet

III.      

nevelésszociológia

.

 

A konferenciára egy releváns kutatási témát vagy résztémát röviden bemutató (1300-1500 karatker hosszú és 3-5 kulcsszót is tartalmazó) absztrakttal és jelentkezési lappal lehet jelentkezni 2021. március 28. éjfélig  az alábbi linken:

https://romologiakonferencia.pte.hu

 

A kulcsszavakhoz segítséget nyújthat az OPKM tezaurusza: http://opac.opkm.hu/pages/modules/opac/opac.php?fn=mpt

 

 

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a konferenciára magyar és angol nyelvű absztrakttal és előadással is lehet jelentkezni.

 

Részvételi formák:

·        

előadás nélküli résztvevő

·        

szekció előadás magyar vagy angol nyelven (15 perc előadás 5 percvita)

·        

szimpózium előadás (60 perc előadás, 20 percvita)

·        

tudományos poszterelőadás

 

 

A X. Romológus Konferencia elnöke: Dr. habil. Orsós Anna

 

A konferencia programbizottsága: Prof. Dr. Forray R. Katalin, Dr. habil. Orsós Anna,

Dr. habil. Híves-Varga Aranka, Dr. habil. Cserti Csapó Tibor, Dr. Beck Zoltán, Dr. Andl Helga, Dr. Lakatos Szilvia

 

A konferencia szervezőbizottsága: Dr. habil. Cserti Csapó Tibor, Dr. Lakatos Szilvia, Dr. Andl Helga, valamint a Wlislocki Henrik Szakkollégium és a Pécsi Evangélikus Roma Szakkollégium diákjai

 

A konferenciával kapcsolatos további információk a https://romologiakonferencia.pte.hu

honlapon lesznek elérhetőek, valamint a romologiatanszek@gmail.come-mail címre várjuk a konferenciával kapcsolatos további kérdéseket.

 

 

A konferencia-részvétel ingyenes.

 

Az absztraktok bírálatának szempontjai:

 

Minden szempontra 0-5 pont adható. Összesen 30 pont adható.

 

1.     

Illeszkedés a konferencia témáihoz

2.     

Az elméleti keret kidolgozottsága

3.     

A vizsgálni kívánt kérdések és célok megfogalmazása

4.     

Alkalmazott módszerek

5.     

Elméleti, gyakorlati jelentőség

6.     

Általános minőség, szerkezet,stílus

 

 

 

 

 

 

rovat: 

Országos szakkollégiumi konferencián jártunk…

A cikk szerzői: Trendl Fanni és Mogyorósi Renátó 

A Szegedi Keresztény Roma Szakkollégium a Szegedi Tudományegyetemmel közösen megrendezte a Roma Szakkollégiumok Országos Tudományos Konferenciáját 2018. március 9.-én, melyre a PTE Wlislocki Henrik Szakkollégiumot is meghívták. A konferencián Dr. Orsós Anna, Gaál Gabriella, Dobó Tibor és jómagam képviseltük a pécsi szakkollégiumot. Az egyes előadásokat neves szakértők értékelték - köztük Orsós Anna - és nyújtottak, többek között nekünk is szakmai tanácsokat a tudományos kutatásaink folytatásához. Mindannyian kizárólag pozitív visszajelzéseket kaptunk, elhangzott néhány, megfontolandó építő jellegű kritika, melyek hasznosak lehetnek számunkra a későbbiekben. Jó volt találkozni más Szakkollégiumok hallgatóival, és megismerni az ő kutatási területüket is. Valódi interdiszciplinaritás jellemezte ezt a napot, hiszen a romológia mellett hallhattunk biológiával, joggal, irodalommal, történelemmel, sőt mérnökinformatikával kapcsolatos előadásokat. Baráti volt a légkör, elégedetten és jó hangulattal távoztunk este. Várjuk a folytatást! 

 

rovat: 

Februári projekthétvége

A cikk szerzője: Laboda Lilla

 

Februárban a szakkollégiummal Debrecenbe utaztunk, azzal a céllal, hogy részt vegyünk a Keresztény Roma Szakkollégiumi hálózat foci kupáján. Az eseményt minden évben megtartják, és a nyertes csapat viheti haza a vándorkupát. 

Pénteken késő délután indultunk útnak, és éjjel érkeztünk meg szállásunkra a Szent Miklós Görögkatolikus Roma Szakkollégium kollégiumába. A fogadtatás nagyon kedves volt és vendégszerető, mivel az éjjel közepén vacsorával vártak a szakkollégisták. Ezáltal másnap újult erővel tudtunk részt venni a kupán. 

Szombaton a csapatunk nagy lelkesedéssel és sok küzdelemmel vett részt a focimeccseken. Ellenben nem csak a focisták voltak nagyon kitartatóak, hanem a szurkoló lányok és fiúk is. A meccsek ideje alatt lelkesen hajráztak, és rázták pom-pomjaikat, még egy rövid kis dalt is kántált mindenki. Az első körben továbbjutottunk, de sajnos a második fordulóban a csapatunk kiesett. Habár ez minket egyáltalán nem keserített el, talán azért mert nekünk az élmény fontosabb volt. Fiaink így is helyt álltak, és büszkék voltunk rájuk. A nap második felében pihentünk, és a vendéglátó szakkollégistákkal ismerkedtünk meg. Ismét vacsorával és közös programmal készültek. Mindenki nagyon jól érzete magát, és új barátságok is kialakultak. 

Vasárnap ellátogattunk az Agóra Tudományos Élményközpontba. Ez mindenki számára nagyon hasznos és érdekes volt. Megnézhettük a zenélő villámokat, a speciális színtelen szobát, és kipróbálhattuk az interaktív játékokat. Így a sok élmény után jó kedvvel indulhattunk vissza Pécsre.

 

rovat: 

Beszámoló a januári projekthétvégéről

A cikk szerzője: Kátai Dalma

Január utolsó hétvégéjén került sor a félév utolsó projekthétvégéjére, aminek a Gandhi Gimnázium adott helyet. A hétvége egyik legfontosabb eleme a közösségépítés volt, amiben segítségünkre volt egy csapatépítő tréner. Pénteken megbeszéltük azokat a dolgokat, amiket vártunk ettől a három naptól, és azokat a dolgokat is, amiket mi teszünk hozzá, hogy sikeresebb legyen. Este összegyűltünk ismét, és activity-t játszottunk, ami igazán feldobta a hangulatot, és nagyon jókat nevettünk mind! Természetesen a farkasszem világbajnokságról sem szabad megfeledkeznünk, ami szintén nagyon jól sikerült. 

Szombaton ismét folytattuk a csapatépítést. Csoportokat alakítottunk, és kooperatív módszerekkel dolgoztunk, így a csapat minden tagjának meg volt a maga feladata, és senki sem maradt ki a munkából. Ezzel a módszerrel például minden csapatnak fel kellett dolgoznia egy a közösség által problémának vélt tényezőt, és lehetséges megoldásokat kellett rá találni. Este filmklubot szerveztünk, ahol az Imperium című filmet néztük meg, ami a rasszizmus témakörét boncolgatja egy „érdekes” nézőpontból. A történet főhőse Nate Foste,r egy fiatal és idealista FBI ügynök, aki beszivárog egy neonáci terrorista csoportba, hogy meghiúsítsa a banda következő nagy dobását. A fehérek felsőbbrendűségét hirdető alvilági mozgalom tagjaként nem csak az 'ellenséget', de önmagát is le kell győznie. 

Vasárnap több eddig általam még nem ismert, és nagyon érdekes játékokat játszottunk, amelyek egymásra figyelést, valamint igen erős koncentrációt igényeltek. 

A hétvége nagyon gyorsan eltelt, és szinte egy pillanatnak tűnt. Jól éreztem magam, és úgy érzem a képzés hasznos volt mindannyiunk számára, mert jobban figyeltünk egymásra. Mindenki elgondolkodott azon, hogy egy közösség mibenléte nagyban függ attól, hogy az egyének mit tesznek hozzá.

 

rovat: 

KRSZH találkozó

A cikk szerzői: Farkas Klaudia Kata és Orsós Melinda

2018. január 20.-án Budapesten megrendezésre került a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat hallgatói, és alumni találkozója, melyre a Wlislocki Henrik Szakkollégium hallgatóit is meghívták. Az eseményre hivatalos volt Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke és Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere is, valamint két kiemelkedő tehetségű roma származású énekes: Pápai Joci, és Molnár Ferenc „Caramel”.

A nap reggelivel kezdődött a Magyar Tudományos Akadémia székhelyén, majd köszöntő beszédekkel folytatódott a díszteremben. Megismerhettük néhány „öregdiák” életét a szakkollégiumi tapasztalatuk szempontjából. Ekkor szólalt fel a korábbi WHSz-es hallgató, Orsós János is. A program levezetéseképpen Pápai Joci előadta a Dal győztes Origó című dalát, mellyel az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselte Magyarországot. Az utolsó produkcióként egy zsoltárt hallgathattunk meg Carameltől.

Ugyan a pécsi Wlislocki Henrik Szakkollégium nem kapott különösebb figyelmet a rendezvény során, a hallgatók nagyon jól érezték magukat a korai indulás ellenére is, ahol is számos fotót sikerült készítenünk az énekesekkel.

 

rovat: 

Dr. Orsós Anna kapta a Faluhelyi Ferenc-díjat

A cikk a btk.pte.hu oldalon jelent meg.

Több évtizedes, magas színvonalon végzett oktatói, kisebbségkutatói és tudományszervezői munkásságának, a magyarországi cigány szellemi élet gazdagításában és közösségük építésben elért sikereinek elismeréseként a Faluhelyi Ferenc Díj kitüntetést adományozta a pécsi önkormányzat dr. Orsós Anna tanszékvezető egyetemi docens részére. Pécs nemzetiségi díját 2017. december 22-én adta át Decsi István alpolgármester.

 

Orsós Anna 1963-ban született Szekszárdon. 1986-ban a Pécsi Tanárképző Főiskolán magyar-orosz szakos tanári diplomát, 2000-ben a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar pedagógia szakán középiskolai tanári diplomát szerzett.

Pályáját 1985-ben kezdte a bonyhádi Széchenyi István Általános Iskolában. 1988-tól négy éven át a szekszárdi Garay János Gimnázium tanára volt. 1997 és 2002 között a Janus Pannonius Tudományegyetem Nyelvtudományi Tanszékén a Romológia specializáció vendégtanára. 1992-től 2002-ig a pécsi Gandhi Alapítványi Gimnázium iskolaalapító nyelvtanára. Emellett 1994-től négy éven keresztül a Kaposvári Csokonai Vitéz Mihály Tanítóképző Főiskolán vendégtanárként beás nyelvet oktatott.

2008-ben a budapesti Eötvös Lóránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karán az Interkulturális Pszichológia és Pedagógiai Központján részmunkaidős adjunktus. Közben 2002 és 2011 között a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Neveléstudományi Intézet Romológia és Nevelésszociológiai Tanszékén egyetemi adjunktus. 2008-ban doktorált. 2011 óta tanszékvezető, egyetemi docens, habilitált doktor. Jelenleg az egyetemen működő Profex Beás Nyelvvizsgahely vezetője.

Tudományos kutatási programok vezetője és résztvevője, publikációk és önálló könyvek szerzője. Kutatási területei a szociolingvisztika, a társadalmi nem és nyelvhasználat, a nyelvpolitika, a nyelvi emberi jogok, a kisebbségi nyelvoktatás, a kisebbségi nyelvhasználat. Oktatási területe a nappali, levelező és PhD romológia szakos hallgatók nyelvészeti és beás nyelvi képzése.

2003-ban Solt Ottília-díjban, 2006-ban Trefort Ágoston közoktatási díjban, 2007-ben a Baranya Megyei Cigány Önkormányzat díjában, 2007-ben a Baranya Megyei Nemzeti és Etnikai Kisebbségekért díjban, 2012-ben Nemzetiségekért Díjban részesült.

Szívből gratulál a Wlislocki Henrik Szakkollégium valamennyi hallgatója és munkatársa!

rovat: 

Portuguese Adventures - A Sunny Conference From Winter to Summer with WHSz

he University of Pécs's Wislocki Henrik College (WHS), on 27-28 November 2017, was invited by the Portuguese Ministry of the Prime Minister and the Calouste Gulbenkian Foundation to attend the conference "Opening of an ERA of Social Innovation". We would also like to thank the organizers for this opportunity. 

WHSz was represented at the conference by 13 members.High-level social policy issues in the European Union were explored through various programs at the conference and approximately 1500 people attended. Twenty-six organisations were selected through National Agencies (ESzA in Hungary) where they displayed their programs and presented their work to the public in a large shared hall, chosen by the Commissioner for Employment, Social Affairs, Skills and Labor Market Mobility of the European Commission. Watch our video here: https://www.youtube.com/watch?v=T3N-EUS2x4E

This event was a great opportunity to represent the WHSz on a national level. We had the opportunity to meet with and discuss our organization with high-level decision-makers, including Commissioner Marianne Thyssen, who was eager to learn more about the operation of our College. Over the course of two days, we created many connections with other individuals and organizations and learned more about social policy trends in the European Union. 

The rest of the week we visited the Hungarian Embassy in Portugal and two Portuguese nongovernmental organizations. Ambassador Clara Breuer, originally from Pécs, welcomed the WHSz team and showed us around the beautiful embassy building and talked about the mission of the Hungarian Embassy. 

On Thursday morning, we took a long walk to the Loures District to the office of the Loures Arte Pública. There we met with the Councillor for Culture and Housing who presented the achievements and future goals of the organization. Afterward, a member of the Quinta Do Mocho neighborhood showed us the incredible murals painted on the walls throughout the district, explaining the artists’ intents and stories. The murals were monumental and profound, aimed to inspire the community. To see the murals for yourself, please visit http://www.cm-loures.pt/Media/Microsite/Artepublicaloures/index.html

On Thursday evening, we met gypsy university students from Portugal who run an NGO called Iniciativa Cigana that has a similar program to the WHSz. organization as ours the name is Iniciativa Cigana. One of the goals of the organization is to support Gypsy students obtain university diplomas. We discussed issues that Roma people face in Portugal and Hungary and a possible collaboration between the WHSz and Iniciativa Cigana. 

We also did some sightseeing, visiting the ocean, various neighborhoods and Portuguese monuments. We saw many breathtaking places together, including the St. Catherine Square.

This was the first time the WHSz has had the opportunity to represent itself in the international community at an event regarding policy, and through this experience, we learned a lot and created many new relationships. 

 

Trendl Fanni

rovat: 

Portugál kalandok - napsütéses konferencia - Télből a nyárba a WHSz-szel

A cikk szerzője: Trendl Fanni

A Pécsi Tudományegyetem Wlislocki Henrik Szakkollégiuma (WHSz) 2017. november 27-28-án az Opening up to an ERA of Social Innovation című konferencián vett részt a Portugál Miniszterelnökség és a Calouste Gulbenkian Alapítvány meghívására. A lehetőséget ezúton is szeretnénk megköszönni a szervezőknek. A konferencián a WHSz-t 13-an képviseltük. A konferencia programja alapvetően magas szintű Európai Uniós szociálpolitikai témákhoz kötődtek és körülbelül 1500 érdeklődőt láttak vendégül.

 

A helyszínen egy nagyobb teremben kaptak helyet és lehetőséget a bemutatkozásra azok a szervezetek, melyeket az egyes nemzeti ügynökségeken (Magyarország esetében az ESZA) keresztül az Európa Bizottság Foglalkoztatásért, szociális ügyekért, készségekért és munkaerő-piaci mobilitásért felelős biztosa javaslatára választottak ki. A konferencia helyszínén 26 szervezet számára biztosítottak lehetőséget a bemutatkozásra. Az erre az alkalomra készített videónkat itt tekinthetik meg: https://www.youtube.com/watch?v=T3N-EUS2x4E

 

Ez az esemény kiváló alkalom volt arra, hogy szélesebb körben is megismertethessük a WHSz-t nemzetközi berkekben. Döntéshozókkal is sikerült beszélgetnünk, többek között Marianne Thyssen biztossal tudtunk hosszabban szót váltani a Szakkollégiumunk működéséről. A két nap alatt rengeteg emberrel és szervezettel ismerkedhettünk meg illetve az Európai Unióban fókuszban lévő társadalompolitikai trendekről is tájékozódtunk.

 

 

 

A hét hátralévő részében a portugáliai magyar nagykövetségen is vendégeskedtünk, ahol az eredetileg pécsi származású Breuer Klára nagykövet asszony fogadta a WHSz csapatát. A gyönyörű követségi épületben megismerkedhettünk a követség missziójával és tevékenységeivel.

 

Csütörtökön két portugál civil szervezethez látogattunk el. Délelőtt a Loures Arte Pública

 nevű Loures körzetben tevékenykedő egyesületnél jártunk. A kimerítő gyaloglás után (Lisszabonból másfél órányi séta után érkeztünk el a szervezet székhelyéről) a körzet szociális ügyekért felelős elöljárója fogadott minket, aki bemutatta a szervezet eddigi tevékenységeit, eredményeit és a jövőre vonatkozó céljaikat. A hivatalosabb rész után a szervezet egyik önkéntese, aki a szegregátumban él, körbevitt minket a negyedben és végigkalauzolt minket a házak között, melyek falaira hatalmas festményeket készítettek itt élő illetve máshonnan származó street art művészek. Monumentális és mély hatást keltő műveket láthattunk, melyek célja, hogy idevonzák a máshol lakókat és hirdessék: itt is ugyanolyan emberek élnek! A projekt hivatalos elnevezése: Quinta do Mocho project. Bővebben itt tájékozódhatnak róla: http://www.cm-loures.pt/Media/Microsite/Artepublicaloures/index.html

 

Csütörtök este portugáliai cigány fiatalokkal találkoztunk, akik hasonló élethelyzetben, hasonló célokkal működtetik szervezetüket az Iniciativa Cigana-t, mint a WHSz. A szervezet egyik célja, hogy cigány egyetemistákat támogasson tanulmányaik elvégzésében és diplomájuk megszerzésében. Hosszan beszélgettünk a portugál és a magyarországi cigányságról illetve a lehetséges együttműködési lehetőségekről WHSz és az Iniciativa Cigana között.

 

Természetesen az öt napba város- és óceánpart nézés is belefért, így rengeteg lisszaboni nevezetességet és gyönyörű helyeket láthattunk közösen.

 

 

Az utazás alapvetően a WHSz első igazi nemzetközi szakpolitikai rendezvényen való képviseletét jelentette számunkra, melynek során tartalmas élményekkel lettünk gazdagabbak.  

rovat: 

Felvételi felhívás - 2018. január

A PTE Wlislocki Henrik Szakkollégiuma

kétféle felvételi eljárást bonyolít le 2018 januárjában.

Jelen Felhívás első része az általános tagfelvételre vonatkozik.

A második Felhívás a jelenlegi szakkollégiumi tagság,

illetve a most jelentkező tagok számára hirdet meg Ösztöndíj Programot.

Bármely PTE hallgatói jogviszonnyal rendelkező személy jelentkezhet 

a szakkollégiumi tagságra,

 illetve ezen túl – a továbbiakban megjelölt kritériumok teljesülése mellett – az

Ösztöndíj Programra is.

 

 

Felvételi felhívás

Szakkollégiumi tagfelvétel

 

A Wlislocki Henrik Szakkollégium tagfelvételt hirdet a Pécsi Tudományegyetem hallgatói számára. A Szakkollégium várja a romológia iránt érdeklődő hallgatók jelentkezését. 

 

Szakkollégiumi felvételhez a következő dokumentumokat várjuk a wlislocki.szakkollegium@gmail.com e-mail címre:

  • szakmai önéletrajz
  • motivációs levél
  • kutatási terv

 

A dokumentumok leadási határideje: 2018. január 19. 12:00

 


Felvételi felhívás

hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű fiatalok számára

 

A Wlislocki Henrik Szakkollégium Ösztöndíj Programot hirdet hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű elsősorban, de nem kizárólag cigány/roma származású fiataloknak. A programba a WHSZ tagjai jelentkezhetnek, így azon jelentkezők, akik még nem tagok, e pályázattal egyidőben be kell nyújtaniuk a szakkollégiumi tagságra is a jelentkezésüket legkésőbb 2018. január 19. 12:00-ig (ld. a feltételeket fent).

  1. Benyújtandó dokumentumok, melyek formátumai innen tölthetők le: www.wlislocki.pte.hu

 

             

Pályázati adatlap

             

Europass önéletrajz

             

hallgatói jogviszony igazolása

             

első évesek esetében érettségi bizonyítvány és sikeres egyetemi felvételt tanúsító levél másolata

             

felsőbb évesek esetében Neptun-ból kivonat a lezárt félévekről vagy index fénymásolat

             

Felsőfokú szakképzésre és BA/BSC képzésre járók esetében motivációs levél (egy-másfél oldalban a pályázó írja le, hogy miért szeretne szakkollégista lenni)

             

MA/MSC képzésre járók esetében kutatási terv, melyben kérjük bemutatni a pályázó által kutatni kívánt témát, a kutatás menetét és várható eredményeit.

             

jegyzői határozat, mely igazolja, hogy a pályázó hátrányos helyzetű

  1. Egyéb benyújtható, de nem kötelező dokumentumok

·                    

oktatói ajánlás (nincs kötelező formátum)

·                    

felsőbb éves hallgató ajánlása (nincs kötelező formátum)

 

A Szakkollégiumi ösztöndíj programba jelentkezéshez szükséges információkat és dokumentumok listáját megtalálják a PTE BTK Romológia és Nevelésszociológia Tanszék Titkárságán (PTE BTK, Ifjúság útja 6. D épület III. emelet) vagy letölthető a http://wlislocki.pte.hu/content/felveteli-felhivas-2018-januar internetes oldalról.

 

Sikeres felvételi eljárás esetén a hallgató vállalja a kötelező részvételeket a Szakkollégium által szervezett hétvégéken és összetartásokon, a Szakkollégium által biztosított nyelvórákon, emellett a félév során 20 órányi önkéntes munkát végez valamely civil szervezetnél és heti 2 órában ügyeletet lát el a szakkollégium Közösségi Terében.

 

A beérkezett pályázatok formai ellenőrzése után a jelentkezőket szóbeli elbeszélgetésre várjuk, melynek pontos idejéről e-mailben és telefonon fogjuk értesíteni.

 

 

Felvételi eljárás menete:

  1. Pályázati anyag beküldésének határideje: 2018. január 19. 12:00
  2. Felvételi elbeszélgetés várható ideje: 2018. január 22–26.
  3. Értesítés az eredményről e-mailben és levélben: 2018. január 29. – február 4.

 

A pályázatokat papír alapon, lezárt borítékban várjuk a következő címre:

Wlislocki Henrik Szakkollégium, 7624 Pécs, Ifjúság útja 6. D épület III. emelet.

 

További információ: 

www.wlislocki.pte.hu/

 

wlislocki.szakkollegium@gmail.com

 

https://www.facebook.com/pages/Wlislocki-Henrik-Szakkoll%C3%A9gium/118478731677466

 

 

 

 

rovat: 

Oldalak

Feliratkozás RSS - Egyéb csatornájára
You shall not pass!